Matthijs Valkenwoud

Veelzijdig trompettist en dirigent

In het centrum van Den Haag geef ik les in mijn eigen lespraktijk. Daarnaast geef ik ook les bij CKC & partners in Zoetermeer.

Individuele trompetles

Nog beter trompet leren spelen? Of juist beginnen met trompet spelen? Grijp nu de kans! Trompetlessen van een professionele docent, afgestemd op de wensen en interesses van de leerling. In de lessen kunnen verschillende stijlen behandeld worden, onder anderen klassiek, pop en jazz.

Als professioneel trompettist met veel ervaring in vele orkesten en bands heb ik altijd tijd vrij gemaakt om les te geven: bij muziekscholen, muziekverenigingen en ook als privédocent. In mijn privé lespraktijk is er de ruimte om mensen op maat te helpen.

Als musicus bij verschillende orkesten heb ik geleerd hoe belangrijk een goede basistechniek is. Als uitvoerend trompettist merk ik elke dag weer hoe je daar op kunt vertrouwen met je optredens. Muzikaliteit en een goede techniek met elkaar in verbinding stellen levert de goede balans om een goede performance neer te zetten.
Mijn ervaring uit de praktijk is de basis van mijn lessen, dat wil ik graag met je delen.

Coaching

Trompettisten met specifieke verbeterpunten wil ik graag helpen. Na jarenlange ervaring met les geven ben ik veel verschillende problemen op het gebied van embouchure en techniek tegengekomen. Ik kan u ook bijvoorbeeld coachen op het gebied van podiumangst.  Daarnaast is het mogelijk om kinderen klaar te stomen voor een toelatingsexamen van het conservatorium.

Groepslessen

Naast het geven van individuele lessen geef ik ook geregeld groepslessen. Zoals workshops voor willekeurige groepen trompettisten, en kopersecties van Hafabra orkesten. Speelt  u in een orkest en wilt u met uw hele kopersectie een groepsrepetitie of workshop doen? Neem dan nu contact op!

Tarieven trompetles

ACTIE: 1 gratis eerste proefles om kennis te maken!

Tarieven volledig cursusjaar per les(36 lessen):

Leerlingen tot 21 jaar
30 minuten: € 26,-


Leerlingen vanaf 21 jaar
30 minuten: € 31,- (incl. BTW)


Losse lessen

30 minuten: € 35,- per les (incl. 21% BTW)

Leerlingen tot 21 jaar hoeven geen BTW te betalen.

Introductiecursus

Leerlingen tot 21 jaar: € 204,-

Leerlingen vanaf 21 jaar: € 247,-

6 individuele wekelijkse lessen

  • Gratis map met oefenmateriaal
  • Gratis huurinstrument voor de lesperiode
  • Gratis advies over aanschaf instrument

Waar:

  • In Den Haag
  • In Zoetermeer

Je kan op ieder moment in het seizoen starten.

Er is een cursus voor beginners en een cursus voor gevorderden.